Program - 2015 | Bratislava - Divadlo TICHO a spol.

Divadlo TICHO a spol.

Kontakt:

Školská 14, 811 07 Bratislava

0908111065

www.tichoaspol.sk/vstupenky

tichoaspol@gmail.com

Vstupenky aj na Ticketportal

PROGRAM:

19,00 hod.

Ján Púček  ...a dážď

Aké úžasné by bolo zmyť zo seba všetku špinu minulosti. Vladovi a Mirovi táto možnosť bola poskytnutá v akomsi zvláštnom zariadení, kde sa v samote a izolácii úspešne vyhýbajú spomienkam na svoj predchádzajúci život. Táto až detská čistota a naivita je ale vo vážnom ohrození v momente, keď sa sterilita prostredia naruší príchodom nečakaného návštevníka.

Ako dlho sa dajú ignorovať staré hriechy? Sú jednorazovým omylom, prešľapom, alebo odzrkadlením skutočnej podstaty našich charakterov?

A dá sa nečisté svedomie dookola umývať, až z neho stečie len čistá voda?

...a dážď je dramatickou prvotinou mladého slovenského prozaika, scenáristu a redaktora Jána Púčeka. V réžii Róberta Horňáka jeho text ožíva do smiešno-smutnej grotesky o druhej šanci na život, o (ne)šťastných návratoch a o piesni, ktorá putovala časom.

Ponuku hrať prijali: Michal Jánoš, Matúš Krátky, Renáta Rundová-Horňáková a Juliana Hamranová.

Realizačný tím inscenácie tvoria: Dáša Rúfusová (asistentka réžie), Simona Babjaková (produkcia), Michaela Motlochová (pohybová spolupráca), Marek Suchoža (hudba), Jakub Branický (scénografia, kostýmy a svetelný dizajn), Michal Jasaň (dramaturgia), Robo Horňák (réžia). 


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta