Program - 2018 | Bratislava - Divadlo TICHO a spol.

Divadlo TICHO a spol.

Školská 14

Rezervácie: tichoaspol@gmail.com

www.tichoaspol.sk


Program:

17.00

Remember November – Revolutions Reloaded

Revolutions Reloaded je unikátny divadelný experiment, kde skupina mladých ľudí – žiaci a žiačky bratislavských stredných škôl –  odvážne formuluje svoj autentický pocit zo spoločnosti, z krajiny, z ľudí. Priamo pred sebou a divákmi hľadajú cestu zo svojejvlastnej neistoty, ktorá znamená len jedno: emigrovať alebo zostať? Autorom a režisérom tohto jedinečného predstavenia je Marián Prevendarčík v spolupráci s Nadáciou Milana Šimečku. 

Remember November je jeden z kľúčových projektov Nadácie Milana Šimečku v rámci programu Pamäť. 

 

20.00

Open stage Vol. II

Ticho a spol. sa po úspešnom prvom ročníku rozhodlo aj túto Noc divadiel otvoriť svoje brány talentu. Formát Open stage ponúka mladým umelcom jedinečnú príležitosť prezentovať sa svojou tvorbou na profesionálnych doskách divadla Ticho a spol. Open stage v Tichu je otvorený každému a každej forme umenia. Jednotlivci, tvorivé zoskupenia, spevák, herec, performer, výtvarník, tanečník, hudobník, filmár, spisovateľ, táto noc patrí iba tebe a tvojmu talentu.

Účastníci sa môžu prihlásiť na http://bit.ly/openstage_vol_II


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta