Program - 2017 | Bratislava - LA KOMIKA

LA KOMIKA

Michalská 5LA KOMIKA LOGO CURVES RED

Rezervácie: 0905 518 667, vosatkovan@gmail.com,

www.lakomika.sk

 

Program:

 

V túto výnimočnú noc sme si pre našich divákov pripravili, podľa hesla S divadlom do nekonočna, dve predstavenia za sebou. Vybrali sme jedno z našich najúspešnejších, a to English dvojka nová krv o 19:30, a jedno z najnovších, a to SLOVAK GEISHA STORY o 22:30. Obe predstavenia budú na domácej scéne divadla LA KOMIKA na Michalskej 5 v Bratislave.

 

19:30
English dvojka nová krv
komédia

A je to tu. Dočkali ste sa. Voľné pokračovanie kultového trháku English is easy, Csaba is dead. Mafiáni opäť ožívajú a podsvetie vyčíňa, ale v novom šate. Nová krv mafiánov prichádza v podaní mladej lákavej hereckej generácie (Peter Brajerčík, Tomáš Palonder, Štefan Martinovič, Miroslav Málek, Marcel Nemec a Igor Rattaj). V príbehu sa stretávajú dvaja mafiánski bossovia, ktorí sa stávajú postupne milencami tej istej záhadne fatálnej ženy (Renáta Ryníková), pre ktorú sú schopní urobiť naozaj veľmi veľa. Žena, pre ktorú sa oplatí byť zlý.
Autor a réžia: Karol Vosátko
Účinkujú: Štefan Martinovic, Renáta Ryníková, Peter Brajercik, Tomáš Palonder, Marcel Nemec, Miroslav Malek, Igor Rattaj, Lukáš Dóza
Po začiatku predstavenia nie je možný vstup do sály.
Ak sa vstupenky nevypredajú v predpredaji, dajú sa zakúpiť aj hodinu pred predstavením v pokladni divadla.
Predstavenie nie je vhodné pre divákov mladších ako 15 rokov.

 

22:30
SLOVAK GEISHA STORY

Viete, čo sú to Geishe? A viete, že s nimi môže byť aj celkom sranda a že sú to také isté ženy ako ktorékoľvek ostatné? Majú svoje životy, sny a túžby, svoje tajomstvá, sklamania a radosti... Však by mohlo byť zaujímavé nazrieť aspoň jedným očkom za nedostupný závoj týchto krásnych a tajomných žien? (Zuzana Vačková, Elena Podzámska a Renáta Ryníková)? A práve tento závoj nám v našom príbehu poodhalí Gusto (Miroslav Málek). Nezabudnuteľná postavička sklamaného nešťastného a opusteného ítečkára, ktorý sa rozhodne rozbehnúť svoj vlastný biznis a na tejto ceste ho postretnú šteklivé, smiešne i smutné situácie. Komédia s príchuťou trpkosti vás nenechá chladných.
Účinkujú: Zuzana Vačková, Elena Podzámska, Renáta Ryníková, Miro Málek
Autor a réžia: Karol Vosátko
Po začiatku predstavenia nie je možný vstup do sály.
Ak sa vstupenky nevypredajú v predpredaji, dajú sa zakúpiť aj hodinu pred predstavením v pokladni divadla.
Predstavenie nie je vhodné pre divákov mladších ako 15 rokov.


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta