Program - 2017 | Bratislava - Divadelný súbor GONG

Divadelný súbor GONG

Iuventa Karloveská 64

Rezervácie: papayova@centrum.sk, 0903 804 044

 

Program:

 

POPOLUŠKA

Klasická rozprávka spracovaná na motívy rovnomennej rozprávky bratov Grimmovcov z pohľadu dnešných ...násťročných, z nadhľadu a s humorným podtónom.

Účinkujú členovia súboru GONG: Šimon Anderle, Vilma Anderlová, Sebastián Bražina, Andrej Czucz, Jakub Ďurkáč, Marián Janík, Aneta Ľuptáková, Magdaléna Mateášiková/Tatiana Hudecová, Nina Martinčičová, Kristína Morongová, Veronika Rattajová, Anička Motýľová a Mária Macková.
Dramaturgia: Peter Varga, Daniela Pápayová
Výtvarné riešenie: Ivana Šateková
Režijná spolupráca: Marika Kecskésová, Daniela Pápayová
Réžia: Peter Varga

SLOVO O SÚBORE:
Divadelný súbor GONG je skupina mladých ľudí, ktorí sa stretávajú cez voľný čas so snahou preniesť im blízke témy do inscenovanej podoby. GONG je jediným detským a mládežníckym divadelným zoskupením na Slovensku, ktorého činnosť trvá nepretržite už od roku 1954. Vznikol ako bábkarský súbor pri ÚDPM KG v Bratislave. Od roku 2000 pôsobí ako občianske združenie. Od svojho vzniku je pravidelným účastníkom divadelných súťaží na Slovensku a nositeľom mnohých ocenení. Za dlhé roky sa v súbore vystriedalo už niekoľko generácii členov. Viacerí z nich, dnes už profesionálni umelci, pokračujú naďalej v práci so súborom v čase prázdnin ako lektori na Letnom tvorivo-dramatickom pobytovom tábore, či ako tvorcovia a spolutvorcovia divadelných inscenácii.


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta