Program - 2015 | Banská Bystrica - Divadlo Štúdio Tanca

Divadlo Štúdio Tanca

Adresa:

Komenského 12

Banská Bystrica

Kontakt: 0902672799

organizacne@studiotanca.sk

www.studiotanca.sk

https://www.facebook.com/divadlo.studio.tanca

 

PROGRAM:

čas 22:00 hod.

ČO JE DEKADENTNÉ?

Projekt  k Noci divadiel 2015 vzniká kooperáciou dvoch osobitých divadiel: Divadla Štúdia tanca a Bábkového divadla na Rázcestí, ktoré vzájomne poznajú a plne  rešpektujú svoju tvorbu. Inšpiráciou k jeho vzniku je jazyk diskusných fór  sprevádzajúcich letnú  kauzu  Divadla Štúdio tanca a jesennú kauzu BDNR.

Prvá časť projektu prebieha v Bábkovom divadle na Rázcestí a druhá časť projektu sa uskutočňuje v Divadle Štúdio tanca. Jazykom nášho divadla je pohyb a ním sa najlepšie, najpresvedčivejšie a najsilnejšie  vyjadrujeme. Niekedy sme si dokonca v slove nie takí  istí ako v pohybe,  ale to je na tom to vzrušujúce... môžeme sa s mnohými vecami vysporiadať spôsobom nám tak bytostne blízkym, spôsobom tvorivým -  prosto  pohybom. Posielame odkaz všetkým, ktorí sa neboja  jazyk pohybu vždy znova  skúmať a spoznávať .

Realizačný tím: umelecký súbor Divadla Štúdio tanca a Bábkového divadla na Rázcestí

Vstupné: 3 

 

 

 


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta