Program - 2012 | Bratislava - Štúdio L+S

Štúdio L+S

Nám. 1. mája 5, Bratislava

Divadlo bez domova

19:00 / HOTOVO. SCHLUSSS...

Čo všetko môže prebehnúť v hlave muža, ktorý sa rozhodne skoncovať so životom? S revolverom v ruke napočíta do tisíc a potom... Obzerá sa späť, hodnotí to, čo prežil, súdi sám seba. To všetko s obrovskou dávkou humoru a nadhľadu. Inak to ani nejde.

Skvelú monodrámu Hotovo. Schlusss... napísal jeden z najvýraznejších a najoceňovanejších rakúskych dramatikov súčasnosti Peter Turrini. Text ponúka skvelú príležitosť pre dobrého, zrelého herca.

Autor: P. Turrini; Hrajú: M. Noga; Réžia: E. Kudláč

Špeciálny hosť / autor hry Peter Turrini

Sprievodná akcia / spektakulárna vernisáž

V rámci Noci divadiel a zároveň Medzinárodného dňa študentov poskytneme na uvedené predstavenie 50 ks vstupeniek v 50% zľave pre študentov vysokých škôl.

Rezervácie: rezervacia@studios.sk; www.studios.sk

ĎALŠIE INFO

Čo všetko môže prebehnúť v hlave muža, ktorý sa rozhodne skoncovať so životom? S revolverom v ruke napočíta do tisíc a potom...

Obzerá sa späť, hodnotí to, čo prežil, súdi sám seba. To všetko s obrovskou dávkou humoru a nadhľadu. Inak to ani nejde.

Skvelú monodrámu Hotovo. Schlusss... napísal jeden z najvýraznejších a najoceňovanejších rakúskych dramatikov súčasnosti Peter Turrini. Text ponúka skvelú príležitosť pre dobrého, zrelého herca. V postave neúspešného novinára vystúpi na scéne Štúdia L+S vynikajúci herec Miro Noga v réžii Eduarda Kudláča.

Ide o prvú premiéru v jubilejnej, tridsiatej sezóne divadla, v histórii ktorom majú monodrámy svoju veľkú tradíciu.


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta