Program - 2012 | Bratislava - Dezorzovo lútkové divadlo

Dezorzovo lútkové divadlo

HOPKIRK|Chillout & Culture Bar, YMCA

Karpatská 2, Bratislava

S ľútosťou oznamujeme, že bratislavské Dezorzovo lútkove divadlo, z dôvodu choroby dvoch kľúčových lútkových artistov ruší dnešné predstavenie na Noci divadiel.

19:00 / Otvorenie kasy

20:00 / Začiatok bez potlesku / Lovestory – Tragédia z Extazu

Jediné bábkové divadlo pre dospelých na Slovensku poteší slovenské publikum zábavným sci-fi príbehom z tajomných hĺbok kozmu a gangsterského podsvetia. Najznámejší gangsterský milenecký pár Bunny M a Klát Killer otvára svoju náruč všetkým bez rozdielu vyznania, galaktickej príslušnosti aj všetkých pohlaví.

Lútkoví artisti: K. Kollárik, A. Kováč; Muzika: Alek – Zander und Mizzi Spaas; Dramaturgia: A. Hrča; Song: A. B. Pain; Výtvarná spolupráca: I. Šáteková; Scenografista: Von Dubravay; Principál: G. Dezorz

Pozor, mládeži do 18 rokov neprístupné.

Vstupné: 6 €

Rezervácie potvrďte do štvrtka 15. 11. 2012: pr@dezolutky.com; www.dezolutky.com

ĎALŠIE INFO

LOVESTORY – Tragédia z Extazu prináša nielen mladým divákom jedinečnú možnosť zažiť posledné dni Bunny M a Kláta Killera, najslávnejšieho zločineckého mileneckého páru v celom vesmíre, ako aj ich tragického konca z rúk zákerných medziplanetárnych prenasledovateľov. V hlavných úlohách novej bizarnej komédie sa pod velením principála, televízneho a filmového režiséra Gejzu Dezorza predstavia známi slovenskí herci a lútkoví artisti Kamil Kollárik a Andrej Kováč. V sprievode mimozemských rytmov dua Alek-Zander und Mizzi Spaas znova zažiaria fascinujúce bábky z dielne scénografa divadla Von Dubravaya tentoraz za výtvarnej pomoci Ivany Šátekovej, vôbec prvej ženy, ktorej sa podarilo pristáť v nehostinnom svete tohto hardcorového mužského súboru.

Divadlo ocenené Cenou bratilsavkého diváka na festivale Nová dráma/New Drama 2011, oceňované doma aj v zahraničí, sľubuje so svojou novou atrakciou nevšedný zážitok, vďaka ktorému poľahky prekonáte všetky hranice vesmíru, fantázie a poznania, lásky a aj pohlaví.

Info:

http://www.dezolutky.com/repertoaro/

Foto:

http://www.dezolutky.com/lovestory/foto/

Video:

http://www.metoo.sk/dezorzovolutkovedivadlo


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta