Program - 2022 | Senec - Mestské kultúrne stredisko Senec

Mestské kultúrne stredisko Senec

Námestie 1. mája 2

Kontakt: +421 2/459 23 403, msks@senec.sk

www.msks-senec.sk

 

Program:

16.00
Kompost story
Divadlo NevaDivadlo, MsKS Senec, 2. posch. odd. Labyrint

Ríbezľa, ktorá dosiaľ chránila hmyziu komunitu ulice Podríbezľová pred živlami a zásobovala ju sladkým ovocím, chradne. Hmyzí priatelia si nevedia rady, no to sa zmení, keď sa do kompostu nasťahuje nový pomocník. Príbeh o prijatí, tímovej práci a kompostovaní. 

Scenár: Róbert Máťuš

Réžia a hrajú: Róbert Máťuš, Lukáš Jurko

Scénografia: Miriam Horňáková

Dĺžka predstavenia: 45 minút

Vhodné pre deti od 4 do 10 rokov

https://www.nevadivadlo.sk/kopie-cestoviny-s-vajcom-1

19.00
Pi čaj, miláčik
Divadlo Komédie, kinosála MsKS Senec

Brilantná francúzska komédia z divadelného prostredia ocenená Molièrovou cenou ako Komédia roka. Významná divadelná spoločnosť skúša bulvárnu hru. Je niekoľko dní pred premiérou. Nič nie je pripravené: technický personál je flegmatický, garderobierka neochotná, duchom neprítomnej režisérke všetko prerastá cez hlavu. Medzi hercami vládne elektrizujúca nálada, hlavná predstaviteľka je na pokraji nervového zrútenia z prvého milovníka – syna producenta, ktorý si ho protekčne „nanominoval“ do hry. Nemotorne, nesmelo, naivne a ťarbavo vchádza po prvý raz na javisko. Takto sa začína komédia v podaní takmer „kalamitných“ hercov. Poviete si: Hotová katastrofa! Omyl. Skvelá zábava!

https://www.divadlokomedie.sk/pi-caj-milacik/


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta