Program - 2022 | Trnava

Divadlo Jána Palárika v Trnave

Trojičné námestie 2

Kontakt: +421 33/551 11 25, pokladna@djp.sk

www.djp.sk

Program:

Rozhodli sme sa, že tento rok v DJP upravíme Detektívnu Noc divadiel. Celý program bude jedna veľká detektívka, záhada, interaktívna hra, ktorú budú účastníci hrať. Program máme pripravený pre deti aj pre dospelých. Detský program sa začne o 17.00 hod. detskou prehliadkou s prekvapením. Detský program sa skončí o 19.00 hod. Prehliadky budú každú pol hodinu. Program pre väčších návštevníkov (od 15 rokov) sa začína o 20.00 hod. a bude trvať do 22.00 hod. Návštevníci budú môcť exkluzívne zažiť aj premietanie starej detektívky o 22.00 hod. a po ňom prespávačku v divadle. Ráno na nich budú čakať raňajky. Celé podujatie sa bude niesť v atmosfére detektívok 30. rokov.

Touto témou odkazujeme aj na našu repertoárovú inscenáciu Pavučina od Agathy Christie, avšak aby neprišlo k omylu, naša interaktívna detektívka nebude podľa tejto hry.


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta