Program - 2018 | Hlohovec - OZ Divadelná skupina teatro ORLUS

OZ Divadelná skupina teatro ORLUS

Empírové divadlo v Hlohovci

Zámok 2273/7

Rezervácie: 0907 377 802, info@teatroorlus.sk

www.teatroorlus.sk


Program:

18.00

Inventúra démonov

O ľudskom hriechu už boli popísané celé stovky kníh. Sú však jednotlivé smrteľné hriechy až natoľko hriešne? Dokážeme si so svojimi hriechmi poradiť sami alebo potrebujeme nejakého ochrancu nad sebou? Odpovede na tieto otázky je možné dozvedieť sa v sobotu 17. novembra 2018 v Empírovom divadle Hlohovec počas predstavenia Inventúra démonov.

Predstavenie trvá 90 min. bez prestávky.

 

20.15

Tajomný náhrdelník

Romantika, mágia čarodejníc, plánovaná potupa kráľovnej, intrigy a nástrahy prefíkaného kardinála, dramatické zvraty, ale hlavne osudové perly kráľovninho náhrdelníka. Toto všetko je možné zažiť v Empírovom divadle Hlohovec 17. novembra 2018 počas scénického predstavenia Tajomný náhrdelník.

Predstavenie trvá 75 min. bez prestávky.

 

22.00

Mesačné svetlo lásky

Svetlo žiariacej luny, záblesk lásky, osudové jazero, nadanie mladého umelca, nesmrteľná hudobná múza, ale i dobrosrdečnosť a pretvárka. Sedem indícií, vďaka ktorým ožije v Empírovom divadle Hlohovec príbeh, ktorý pred viac ako 215 rokmi odvial čas. Ten rozpovie 17. novembra 2018 scénické predstavenie s názvom Mesačné svetlo lásky.

Predstavenie trvá 75 min. bez prestávky.


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta