Program - 2021 | Bratislava - Divadlo Nová scéna

Divadlo Nová scéna

Živnostenská 1

www.novascena.sk

Divadlo Nová scéna 75 s podtitulom – galakoncert k 75. výročiu vzniku divadla


20. 11. 2021 o 15.00 hod. a 19.00 hod.

21.11. o 17.00 hod.


Za 75 rokov svojej existencie Divadlo Nová scéna prinieslo stovky slávnych operetných, muzikálových a činoherných inscenácií v podaní nezabudnuteľných hereckých a speváckych hviezd. Divadelné príbehy sa dotkli sŕdc a myslí státisícov divákov, potešili ich, rozosmiali, dojali...


Pozývame Vás opäť prežiť príbeh nášho divadla a spolu s výraznými osobnosťami našej scény zaspomínať na to najlepšie, čo na jeho pôde vzniklo.

Prostredníctvom skladieb zo zahraničných, ale aj autorských titulov ako My Fair Lady, West Side Story, Bedári, Rómeo a Júlia, Mačky, František z Assisi, Rasputin, Rebelové, Pokrvní bratia a ďalších preletíme históriou, spájaním a oddeľovaním umeleckých telies v našom divadle od jeho vzniku až po súčasnosť. Priblížime dôležitosť réžie, scénografie, hudby, tanca a spevu, spätých s našim divadlom, oprášime najlegendárnejšie kostýmy.

To všetko v podaní sólistov Divadla Nová scéna a hostí  - Kataríny Hasprovej, Titusza Tóbisza, Martina Hudeca a Alžbety Bartošovej v sprievode 25-členného orchestra pod vedením Ľubomíra Dolného.
Veľkolepým koncertom vás budú sprevádzať Patrik Vyskočil a Dávid Hartl.


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta