Program - 2021 | Nitra

Asociácia/Medzinárodný festival Divadelná Nitra

Svätoplukovo nám. 4

www.nitrafest.sk, www.bodk7.sk

Rezervácia vstupeniek: nitrafest@nitrafest.sk


Noc divadiel a Noc aktívneho publika. Asociácia Divadelná Nitra už tradične spája tieto dva sviatky. V tomto roku sa po prvý raz uskutočnia v novom priestore asociácie, v bode.K7 na pešej zóne v Nitre. Pripravený je pre vás program:
18:00 - 19:30 hod  Noc aktívneho publika, diskusia
Noc aktívneho publika je súčasťou medzinárodného projektu Be SpectACTive, zameraného na aktivizáciu verejnosti a jej participáciu na umeleckých aktivitách.
21:00 - 21:45 Divadlo K - Nefotografie
 „Čo je ten moment, ktorý sa vám nepodarilo zachytiť, ktorý máte stále v pamäti?“ Divadelná inscenácia Nefotografie vychádza z textov tridsiatich šiestich slovenských fotografov, ktorí opísali svoju skúsenosť s neurobenou fotografiou. V autorskej hre sú tieto spomienky a obrazy spracované formou transformácie do iných médií. Vytvára sa v nej priestor pomyselného laboratória, kde performeri skúmajú materiály a reagujú na ne.


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta