Program - 2021 | Bratislava - Divadelný súbor GONG

Divadelný súbor GONG

Iuventa, Karloveská 64

www.studiogong.sk

Rezervácia vstupeniek: 0903 804 044,  danielapapayova@gmail.com

 

15.00 a 16.15

Popoluška         

obnovená premiéra

Obnovená premiéra bábkovej verzie známej rozprávky na motívy bratov Grimmovcov podaná z pohľadu dnešných násťročných, teda s patričným nadhľadom a sviežim humorom.

Divadelný súbor GONG tvorí viacero skupín detí a mladých ľudí, ktorí sa stretávajú vo voľnom čase so snahou preniesť im blízke témy do inscenovanej podoby. GONG je jediným detským a mládežníckym divadelným zoskupením na Slovensku, ktorého činnosť trvá nepretržite už od roku 1954. Od svojho vzniku je pravidelným účastníkom na divadelných súťažiach na Slovensku a nositeľom mnohých ocenení. Za dlhé roky sa v súbore vystriedalo už niekoľko generácií členov. Viacerí z nich, dnes už profesionálni umelci, pokračujú naďalej v práci so súborom v čase prázdnin ako lektori na Letnom tvorivo-dramatickom pobytovom tábore či ako tvorcovia, či spolutvorcovia divadelných inscenácií, medzi ktoré patrí aj táto inscenácia.

Dĺžka predstavenia 30 min.

Pre deti od 7 rokov.

Réžia: Peter Varga

Dramaturgia: Peter Varga, Daniela Pápayová

Scénografia a kostýmy: Ivana Šáteková

Pohybová spolupráca: Marika Kecskésová

Asistent réžie: Martin Huraj, Daniela Pápayová

Účinkujú: členovia Divadelného súboru GONG, Bratislava


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta