Program - 2017 | Nitra - Divadlo Andreja Bagara v Nitre

Divadlo Andreja Bagara v Nitre

Svätoplukovo nám. 4DAB F 300dpi 100mm

Rezervácie: 037 772 15 80, 037 652 48 72, obchodne@dab.sk

www.dab.sk

 

Program:

 

Divadlo Andreja Bagara aj tento rok pripravilo pre všetkých nadšencov a milovníkov divadla lákavý program, v rámci ktorého opäť nazrieme do divadelného zákulisia s inscenovanou prehliadkou Nepovolaným vstup zakázaný a zaspomíname si na výnimočného Jozefa Bednárika a jeho dlhoročné pôsobenie v nitrianskom divadle.

 

18:00
Fenomén Bednárik
horný foyer

Vernisáž výstavy venovanej nedožitým 70. narodeninám významného slovenského režiséra a herca Jozefa Bednárika. Výstavu pripravil Divadelný ústav Bratislava v spolupráci s Divadlom Andreja Bagara v Nitre. Partnerom výstavy je spoločnosť Gesamtkunstwerk.
Autori: Michaela Mojžišová, Martin Timko
Grafické riešenie: Nora Nosterská

 

19:00 
náš BEDNÁRIK
Veľká sála

Stretnutie priateľov a kolegov pri spoločnom slávnostnom stole, dobrom jedle a nezabudnuteľných spomienkach na Jozefa Bednárika pri príležitosti jeho nedožitých 70. narodenín.
Réžia: Peter Oravec

 

21:30
Nepovolaným vstup zakázaný
začiatok v dolnom foyer

Nočná inscenovaná prehliadka divadelného zákulisia, v rámci ktorej spoznáte nielen zákutia DAB v Nitre, ale aj jeho históriu, významné osobnosti a známe inscenácie.
Účinkujú: Martin Šalacha, Tomáš Turek, Eva Pavlíková, Lenka Barilíková, Alena Pajtinková, Juraj Ďuriš a ďalší...
Réžia: Peter Oravec

 

Vstupné na podujatia náš BEDNÁRIK a Nepovolaným vstup zakázaný je symbolické 1,- Eur. Vstupenky si treba zakúpiť vopred. Počet vstupeniek je limitovaný. 


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta