Program - 2011 | Bratislava - Radošinské naivné divadlo

Radošinské naivné divadlo

Škultétyho 5, Bratislava

22:00 Šťastné konce

Po úspechu vlaňajšej Noci divadiel opäť pripravujeme ďalšie, možno aj trochu nekonvenčné stretnutie s divákmi Radošinského naivného divadla (v sobotu 19. novembra t. r. o 22:00 hod.). Vo vestibule RND (Škultétyho ul. 5) chceme uskutočniť nočné stretnutie s našimi divákmi – v štýlovej „nedivadelnej“ úprave a s občerstvením. Po prvý raz chceme s hercami divákom čítať prvú autorskú podobu novej hry Stanislava Štepku Šťastné konce, ktorá bude mať premiéru až v jubilejnej 50. sezóne, teda na jeseň 2012 v réžii Juraja Nvotu. Naši verní a stáli diváci by takto spoznali inscenáciu od prvého autorského nazerania na tému až po výslednú autorskú a javiskovú podobu.
Následne premietneme umelecký hraný dokument režiséra Juraja Štepku ...A já, Katarína Kolníková.
Po projekcii si chceme s divákmi pohovoriť o téme novej „horkej komédie“, ale aj o všetkom, čo ich zaujíma o tejto sezóne, divadle či o pripravovaných oslavách 50. výročia vzniku Radošinského naivného divadla (2013). Po prvej čítačke textu by sme divákom v rámci nočného „stretnutia ľudí blízkeho druhu“ ešte zaspievali niekoľko piesní z repertoáru divadla.

Sála RND

Rezervácie: 02 / 555 635 08, rnd@rnd.sk


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta