Program - 2011 | Bratislava - Divadlo LAB

Divadlo LAB

LAB DF VŠMU, Svoradova 4, Bratislava

19:00 – 01:00 Divadelná škola

Príďte s nami objavovať taje príprav na „dosky, ktoré znamenajú svet“! Vcíťte sa do roly herca a vyskúšajte si jazykolamy, pohybové techniky a prácu s textom v priestoroch, kde začínajú všetci herci. A čo takto vyskúšať si na vlastnej koži memorovanie zaujímavých dejín divadla z pohľadu začínajúcich divadelných kritikov?

Po celý večer sa Divadelná škola bude niesť v duchu Shakespeara, čím sa toto podujatie zapojí do projektu DF VŠMU Hello... my name is Shakespeare!, ktorý podporilo Ministerstvo kultúry SR.

Ateliér scénografie:
Študenti Katedry scénografie Vám ukážu, ako sa vytvárajú kostýmy a pútavé scény, ktoré Vám pri predstaveniach neraz vyrážajú dych.

Ateliér bábkovej tvorby:
Myslíte si, že bábkoherectvo je iba o maňuškách? Nech je Vaša odpoveď akákoľvek, príďte sa pozrieť a vyskúšať si aj tento typ herectva!

Pootvorené dvere Tartúf:
Ako to vyzerá dva dni pred premiérou? Posledné prípravy prvej premiéry tejto sezóny – predstavenia Tartúf – môžete vidieť ako prví ešte pred jeho uverejnením!

Rezervácie: rezervacie@divadlolab.sk


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta