Program - 2020 | Banská Bystrica - Divadlo Štúdio tanca

Divadlo Štúdio tanca

Komenského 12
www.studiotanca.sk 

Divadlo Štúdio Tanca v Banskej Bystrici uvádza v rámci podujatia Noc Divadiel 2020 v sobotu 21.11.2020 o 19:00 predstavenie Jumble . Práve teraz máte možnosť zažiť 2. premiéru tohto najnovšieho predstavenia v našom repertoári priamo v divadle. Kapacita divadla je v súčasných podmienkach 50 osôb. Inscenáciu si môžete pozrieť aj zo záznamu na FB stránke divadla - https://bit.ly/36GHRja.

Viac o predstavení

Jedinečné multimediálne predstavenie spájajúce telo človeka s pohyblivou scénou, video artom, interaktívnou hudbou a vnímavým divákom. Dialóg živelného tanca so strojovosťou moderných technológií v takýchto rozmeroch je novinkou aj pre tak progresívnu scénu ako je Divadlo Štúdio tanca. Vnímavý divák sa môže tešiť na multimediálne predstavenie prinášajúce spoluprácu energií tiel, scény, video artu a interaktívnej hudby. Tanečník sa stáva zároveň súčasťou výpravy, reproduktorom i projekčnou plochou.

Umelecký tím:

Choreografia, koncept, réžia: Stanislav Dobák
Hudba, výprava: Ladislav Pálmai
Svetelný dizajn: Ján Čief

Účinkujú / UMELECKÝ SÚBOR DŠT:

Tibor Trulik (Slovensko)
Michaela Mirtová (Slovensko)
Bartosz Przybylski (Poľsko)
Laura Carolina Garcia (Čile)
Jason Yap (Malajzia)
Julie Charalambidou (Cyprus)


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta