Program - 2013 | Malacky - Divadlo na hambálku

Divadlo na hambálku

pri Mestskom centre kultúry, Záhorácka 1919, Malacky

10.00 17.00 / Hambálkovanie

Prehliadka detských a mládežníckych predstavení, ktoré pripravili členovia Divadla na hambálku so svojimi zverencami.

18.30 / Privítanie hostí  Noci divadiel, telemost v živom vysielaní Rádia Regina, spoločný potlesk

19.10 21.40 / Divadlo na hambálku Stálo ti to zlato za to?!

21.40 / Prestávka

22.00 / Nočné Hambálkovanie

Príjemné posedenie s tvorcami, hercami a priateľmi Divadla na hambálku, s pesničkami  z hry Všetko o ženách, veselý kvíz o divadle, divadelná improvizácia.

 

Komédia z malebnej dedinky na Záhorí Stálo ti to zlato za to?! rozpráva o tom, čo sa stane, keď sa na hodoch stretnú dve znepriatelené susedské rodiny. Do ich odvekých sporov sa zamontuje ešte poklad z neba, ktorý padne do spoločnej záhrady. Podarí sa vzájomnou náklonnosťou dvoch členov znepriatelených rodín odvrátiť hrozbu doživotnej nenávisti? Dej hry je popretkávaný slovnými hračkami, humorom a nebude chýbať ani záhoráčtina. Pod scenár sa tentokrát podpísal režisér Vlado Zetek. V inscenácii sa objaví aj svojrázna postava čudáka, ktorú si zahrá samotný režisér v alternácii s hercom Alfrédom Swanom. Okrem členov "dospeláckeho súboru" si v hre zahrajú aj šikovní herci zo Štúdia mladých DNH. O farebnú scénu sa postarala výtvarníčka Denisa Bogdalíková.

Réžia:Vlado Zetek

Asistent réžie: Zuzana Chrústová

Zvuk:Peter Hegyi

Svetlo: Milan Kojš, Vlado Zetek

Scéna: Denisa Bogdalíková

Kostýmy: Denisa Bogdalíková a kolektív

Účinkujú: Milan Kavalík, Pavol Škrha, Milan Valachovič, Božena Kočnárová, Dana Škrhová, Zuzana Chrústová, Marta Balúchová, Oto Divinský, Jozef Klučár, Zuzana Bezáková, Lenka Špaldová, Sabina Zetková, Kristína Vícenová, Renáta Biksadská, Mária Briestenská, Róbert Hlaván, Petra Barteková, Ewa Barteková, Peter Slávik, Romana Štipanitzová, Miroslava Mihaličková, Radka Osičková, Vlado Zetek, Alfréd Swan, Boris Kopeliovič, Jakub Červený, Barbora Bezáková, Laura Olexová, Denis Šatan.

Miesto konania: KD Malacky, Hviezdoslavova 3, Malacky

Rezervácie: www.divadlonahambalku.sk, www.mckmalacky.sk, www.kinomalacky.sk


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta