Program - 2023 | Nitra - Divadlo Andreja Bagara v Nitre

Divadlo Andreja Bagara v Nitre

Svätoplukovo nám. 4

www.dab.sk

https://www.dab.sk/vstupenky

Kontakt: vstupenky si môžete kúpiť osobne v pokladnici DAB alebo rezervovať na tel. čísle +421 37 652 48 72, na obchodnom oddelení +421 37 652 48 75 alebo e-mailom obchodne@dab.sk 


⏰ Program:

19.00 hod. a 19.30 hod.

✨ NOČNÁ PREHLIADKA ZÁKULISIA DIVADLA ANDREJA BAGARA ✨

V Divadle Andreja Bagara sme pre vás pripravili prehliadky zákulisia divadla, ktoré predstavia nielen priestory, do ktorých je bežne „cudzím vstup zakázaný“, ale aj históriu, osobnosti a významné inscenácie nitrianskeho divadla. Okrem toho chceme prezentovať aj nový dokument, ktorý našim divákom ukáže, ako vlastne vzniká divadelné predstavenie.

Miesto: začiatok prehliadok vo foyeri DAB o 19.00 hod. a 19.30 hod.

Vstup na podujatie: symbolický vstup na podujatie 1 euro, počet vstupeniek je limitovaný


⏰ 20.00 hod.

BAGAROV SUSEDSKÝ KVÍZ
Obľúbený zábavný kvíz na témy susedských vzťahov s našimi susedskými krajinami. Na to, čo nás spája a čo rozdeľuje nielen v divadle, sa bude pýtať overená humoristicko-moderátorská dvojica hercov - Juraj Ďuriš a Marián Viskup.

Miesto: zákulisie

Vstup na podujatie: 5 eur, počet vstupeniek je limitovaný


✨ Výstavy ✨

DAB ponúkne účastníkom podujatia dve svoje výstavy. Prvá je venovaná 30. výročiu rozdelenia Československa a bola pripravená k nedávno uvedenej novej inscenácii Pomlčka. Pri hlavnom vstupe do divadla bude zasa sprístupnená stála expozícia venovaná tvorbe významného scénografa Františka Pegera.

 


Iniciátor

inicializator

Koordinátor

Divadelný ústav

Mediálni partneri

       Tlačová agentúra Slovenskej republiky      www.pravda.sk     Kod INFORMAČNÝ MAGAZÍN BRATISLAVY    citylife.sk    Bratislavské kultúrne a informačné stredisko   bratislavske noviny   kam do mesta